Testa bingo

Bingo är ett spel för alla som tycker om spänning och möjligheten att vinna. Det är ett sällskapligt spel som kan spelas av gamla damer i en syjunta, eller av gamla herrar i pausen av en boule-turnering. Där gör det sig bäst med någon spelledare som sitter och sköter allt med deltagarna på klassiskt manér duttar med pennorna på en bricka. Det är också såhär som många fortfarande föreställer sig bingo även idag. Det är också bingo i sin renaste form, men i tider som dessa finns det naturligtvis möjligheten att även spela bingo online.

Bingo online är idag väldigt stort. Spelutvecklarna har alltid svåra uppgifter när det kommer till att designa spel och hitta på koncept. Men när det kommer till bingo är det lite lättare eftersom konceptet redan sitter där och utvecklaren i fråga har inte så mycket jobb mer än att göra en riktigt bra grafisk upplevelse för spelaren. Det är nog så svårt det, men ändå ett lättare jobb än att skapa ett helt nytt spelkoncept.

Jag brukar spela bingo hos Bertil.com. Det är väldigt tacksamt att spela där eftersom Bertil har ett så starkt bingofokus.